Od 19. února do 30. března 2024 jsou přijímány přihlášky do stipendijního programu věnovaného mezinárodním táborům pro dospělé v létě 2024.

Stipendijní program nabízí možnost zúčastnit se 4 mezinárodních kempů, které přinášejí různé úvahy o aktuálních problémech. Účast vás povede k setkání s lidmi z různých kultur a kontextů a také vás povede ke sdílení toho, co můžete přinést do vytvoření této komunity. Mnoho z toho, co se pak stane nezapomenutelným zážitkem, je zapojit se a porovnávat se od aktuálního tématu. Agape vás dokáže vyvést z vaší komfortní zóny, ale také vytvořit utopie o lepším světě, kde je rozmanitost přijímána.

Letos byl přidán nový kurz na začátek 3 klasických mezinárodních kurzů. Záměrem by bylo vybudovat v těchto prvních srpnových dnech komunitu, která by položila základy pro trasu, po které se pak půjde v následujících 3 polích, a která by vytvořila bezpečný prostor pro ty, kdo ji stráví:

2. - 5. srpna, Ubuntu Camp: Jsem, protože jsme
6. - 11. srpna, Teologický tábor: Mír a usmíření
12. - 17. srpna, Ultragender Camp: I existuji: příběh lásky, naděje a empatie
18. - 23. srpna, Camp Oikonomia: (De)kolonizace

Agape nabízí různé typy stipendií pro usnadnění přístupu lidem, kteří se chtějí zúčastnit mezinárodních táborů. Abyste se mohli zúčastnit a požádat o stipendium, musíte být dospělí (starší 18 let). Program poskytuje úplné nebo částečné pokrytí nákladů na pobyt v Agape a případně cestovních nákladů. Všechny žádosti budou pečlivě vyhodnoceny. Zejména budou upřednostněny přihlášky lidí, kteří se chtějí zúčastnit všech našich mezinárodních táborů a/nebo také zůstat jako dobrovolníci na pracovním táboře; je také možné žádat o stipendium pouze na jeden nebo dva obory.

KRITÉRIA:
Stipendia se udělují kandidátovi podle následujících kritérií. Při vyplňování žádosti je velmi důležité na tyto body odkazovat. Přednostně dostanou žadatelé:

- kteří se nikdy nezúčastnili tábora Agape;
- kteří projeví zájem o navrhované aktivity a jsou motivováni přijít do Agape;
- kteří se hodlají zúčastnit všech tří mezinárodních kempů;
- kdo může poskytnout dopis o podpoře od organizace nebo skupiny, která je již součástí sítě Agape nebo která si přeje navázat kontakt s naším Centrem;
- kteří budou sdílet své zkušenosti s ostatními lidmi, jakmile se vrátí do své komunity.

TERMÍM PŘIHLÁŠENÍ:
Přihlášku je nutné odeslat nejpozději do 30. března 2024.

Pro více informací nás kontaktujte: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel: (+39) 0121 807514

Čekáme na tebe!

ZAŽÁDEJ O STIPENDIUM

Nejčtenější

  • Týden

  • Měsíc

  • Vše