Zveme vás, především mladé lidi na letošní celocírkevní Setkání mládeže Církve československé husitské a jejich přátel konané při náboženské obci v Písku v termínu 27. - 29. 9. 2024.

Jedná se o každoroční setkání mladých lidí, které nabízí seznámení s vrstevníky, sdílení duchovních hodnot a životních otázek.

Tématem letošního ročníku je Otevři své dveře (na základě veršů z Matouše 7/7-8) v programu se budeme zaměřovat na aktivní vycházení ze svých představ, návyků a objevování dalších cest pomoci druhému a prohlubování duchovních cest svých.

Program plný zajímavostí začíná v pátek 27. 9. od 17:00 na faře, kde slouží Samuel Vašin. Zatím můžeme prozradit, že v sobotu bude večerní koncert v prostorách fary a v nedělní loučení zakončíme bohoslužbou. Je možné, že program, který naleznete na webu https://www.setkani-ccsh.cz/ ještě o něco rozšíříme.

Ujišťujeme vás, že nepůjde o žádný odpočinek, žádný chilling, ale pořádnou akci! Přijeďte hledat, nacházet a tlouct na zavřené dveře v nás samotných, a pak taky dostávat a sám ty svoje dveře otvírat!
Ubytování je v nedaleké škole. Spát se bude na karimatkách ve vlastních spacácích.

Přihlásit se můžete zde - přihlašovací formulář: https://forms.gle/K44VAvhQicrrhGK29 . Uzávěrka přihlášek je 20. září 2024.

Těšíme na viděnou v září v Písku!

pdfSetkání mládeže 2024 - předběžný program

pdfSetkání mládeže 2024 - plakát kapely Kamuflon

 

Nejčtenější

  • Týden

  • Měsíc

  • Vše