Martina Viktorie Kopecká na Dvojce

Martina Viktorie Kopecká na videu o své nové knize Zpověď farářky, ve které se v „zpovídá“ herci Tomáši Novotnému.

Kniha je “především snahou autenticky odpovídat na otázky, které nám klade život.“ Sestra farářka vzpomíná: „Když jsem začala zvažovat, jestli říct všechno, pocítila jsem strach. A ten strach mi nakonec byl největší hnací silou.“

Jiný rozhovor s M.V. Kopeckou vedený Hanou Řičicovou na Radio Wave "Nezpovídám se z toho, že žiju se ženou, ale z toho, že jsem neříkala pravdu" je k poslechu ZDE.

Další rozhovor vedený pak s Alžbětou Havlovou na Soundtier.com "Nezpovídala jsem se z toho, že miluji ženu, ale ze života ve lži" je nalezení ZDE.

Martina Viktorie Kopecká na Dvojce

Martina Viktorie Kopecká na Dvojce

Martina Viktorie Kopecká na videu o své nové knize Zpověď farářky, ve které se v „zpovídá“ herci Tomáši Novotnému.

Kniha je “především snahou autenticky odpovídat na otázky, které nám klade život.“ Sestra farářka vzpomíná: „Když jsem začala zvažovat, jestli říct všechno, pocítila jsem strach. A ten strach mi nakonec byl největší hnací silou.“

Jiný rozhovor s M.V. Kopeckou vedený Hanou Řičicovou na Radio Wave "Nezpovídám se z toho, že žiju se ženou, ale z toho, že jsem neříkala pravdu" je k poslechu ZDE.

Další rozhovor vedený pak s Alžbětou Havlovou na Soundtier.com "Nezpovídala jsem se z toho, že miluji ženu, ale ze života ve lži" je nalezení ZDE.

Nejčtenější

  • Týden

  • Měsíc

  • Vše