Srdečně Vás zveme na mediální semináři s Jenem Zápotockým na téma Komunikace na sociálních sítích Facebook, Instagram a YouTube.

Seminář se bude konat ve čtvrtek 18. dubna 2024 od 10:00 do 14:00 v Ekumenické radě církví v ČR, Donská 370 / 5, Praha 10 a kterého se můžete zúčastnit i přes program Zoom.

Lektorem bude Jen Zápotocký. Jen se sociálním sítím věnuje víc než 15 let, a to nejen prakticky, ale i teoreticky na Fakultě sociálních věd UK, kde absolvoval doktorské studium a podílí se zde na výuce i vědecké činnosti. Je majitelem agentury Scale, mezi jejíž klienty patří například Plzeňský kraj, Národní divadlo, Škoda JS nebo Univerzita Karlova.

Dozvíte se: Jaká jsou specifika jednotlivých sociálních sítí a pravidla komunikace na sítích, jak vybrat tu správnou síť pro vaši cílovou skupinu, jak vytvářet kvalitní obsah a budovat komunitu, tipy na praktické aplikace a on-line grafické editory, jak pracovat s publikačním plánem, propagovat kampaně a další.

Seminář je určen pro středně pokročilé uživatele.

Poplatek za seminář je 300 Kč při prezenční i online účasti.

Odkaz na připojení na Zoom bude zaslán přihlášeným účastníků do 17. 4. 2024.

Účast potvrďte a účastnický poplatek odešlete, prosíme, do 12. 4. 2024 přes formulář na stránkách Ekumenické rady církví a také na Facebookové události.

Prezenčně je kapacita omezena na 15 míst a přes Zoom je kapacita omezena na 100 účastníků.

Pro další informace pište na e-mai: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo volejte na tel. 774 219 041.

jpgMediální seminář - Komunikace na sociálních sítích - pozvánka

 

 

Nejčtenější

  • Týden

  • Měsíc

  • Vše